Bahan-Bahan: (2 orang)
1. 5 batang kacang panjang (dipotong panjang lebih kurang seinci)
2. 1 ulas bawang merah (dimayang)
3. 1 ulas bawang putih (dimayang)
4. 2 biji telurBahan-Bahan: (2 orang)
1. 5 batang kacang panjang (dipotong panjang lebih kurang seinci)
2. 1 ulas bawang merah (dimayang)
3. 1 ulas bawang putih (dimayang)
4. 2 biji telur
5. Kicap mengikut citarasa
6. 2 sudu besar minyak masak
Cara Memasak:
1. Tumis bawang hingga layu.
2. Masukkan kacang, kacau rata, biarkan hingga separuh masak.
3. Pecahkan telur, kacau rata.
4. Tambahkan kicap, kacau hingga telur masak.
5. Sudah siap untuk dihidang.
5. Kicap mengikut citarasa
6. 2 sudu besar minyak masak
1. 5 batang kacang panjang (dipotong panjang lebih kurang seinci)
2. 1 ulas bawang merah (dimayang)
3. 1 ulas bawang putih (dimayang)
4. 2 biji telurBahan-Bahan: (2 orang)
1. 5 batang kacang panjang (dipotong panjang lebih kurang seinci)
2. 1 ulas bawang merah (dimayang)
3. 1 ulas bawang putih (dimayang)
4. 2 biji telur
5. Kicap mengikut citarasa
6. 2 sudu besar minyak masak
Cara Memasak:
1. Tumis bawang hingga layu.
2. Masukkan kacang, kacau rata, biarkan hingga separuh masak.
3. Pecahkan telur, kacau rata.
4. Tambahkan kicap, kacau hingga telur masak.
5. Sudah siap untuk dihidang.
5. Kicap mengikut citarasa
6. 2 sudu besar minyak masak
No comments:
Post a Comment